email:amadeo@siol.net

Iskanje

Destinacija
Termin
Cenovni razpon(od - do)

Prijava na mailing

Želite biti obveščeni o novostih in ugodnostih?

Prijavite se.

CIPER, HOTEL RIVERSIDE GARDEN RESORT 4*Zakaj se zgodnja prijava ali First Minute najbolj splača?
- najvišji popusti
- garancija najnižje cene
- izbira med največjim številom objektov in hotelov
- najugodnejše cene ob upoštevanih popustih


Afroditin otok Tretji največji otok v Sredozemlju - Ciper ne imenujejo zaman otok ljubezni in lepote. Mit o boginji lepote nas spremlja na vsakem koraku; v čudovitih vrtovih z vonjem po agrumih in jasminu, nasadih mandljev in oljk, omamnih borovcih, čudovitih peščenih plažah in prijaznih domačinih. Otok je poseben tudi zaradi dveh narodov, ki živita na otoku – večina prebivalcev je grškega izvora, le 20 % pa je Turkov. Pustite se razvajati na Cipru; vabijo vas s soncem obsijane peščene plaže, odlična hrana, idealno podnebje zaradi bližine Male Azije in veliko krajinskih ter kulturnih lepot.

Kirenija, Hotel Riverside Garden ****
Povprečna ocena (www.holidaycheck.com): 4.5/6
Spletna stran hotela: www.riversideholidayvillage.com

Lega: približno 2 km od peščene plaže Golden Bay (brezplačni hotelski minibus), 8 km od središča Kirenije (brezplačni hotelski minibus čez dan, zvečer za plačilo), 45 km od letališča Ercan, v bližini barov in restavracij.

Hotelska ponudba: priljubljeno in lepo urejeno hotelsko naselje sestavlja 111 enot (tudi dvosobne in trisobne vile) v enonadstropnih in pritličnih vilah oz. stavbah bungalovskega tipa, delno prenovljeno leta 2012; restavracije (glavna; turška »a-la-carte«), bara, okrepčevalnici; trije bazeni (eden z ločenim delom za otroke in s štirimi tobogani); savna, masaža, jacuzzi; trgovinica, pralnica, zdravniška oskrba, tv kotiček, brezžični internet pri recepciji (plačilo).
Ležalniki in senčniki na plaži in ob bazenih brezplačno. Lastna kopalna brisača.
Standardne sobe: klimatska naprava, kopalnica z wc-jem, sušilec za lase, telefon, tv, kuhinjska niša, sef (plačilo), balkon ali terasa. Možni dve dodatni ležišči za dva otroka ali eno odraslo osebo in enega otroka. Nekatere sobe so v dveh etažah.

Otroci: ločen del v bazenu, tobogana.
Šport: telovadba, tenis, košarka, odbojka.
Opomba: za določene športne rekvizite se lahko zahteva plačilo.
Zabava: lahka animacija predvidoma 3x tedensko.
Storitev: polpenzion ali lahki all inclusive

Cena vključuje: letalski prevoz Ljubljana - Ercan - Ljubljana, letališke in varnostne pristojbine, prigrizek in napitek med poletom, avtobusni prevoz do/iz izbranega objekta, 7 nočitev in storitev glede na izbrani objekt, osnovno nezgodno zavarovanje, za primer nezgodnega dogodka, nastalega med potovanjem, ki ga ni povračil sam zavarovanec, predstavnika agencije v informacijski poslovalnici na letališču in storitve slovenskega predstavnika v izbranem kraju vašega letovanja.
 
Priporoči

Popusti

otrok 2-7 let na dodatnem ležišču od € 298

Cena vključuje:

povratni letalski prevoz iz Ljubljane, letališke pristojbine, obrok na letalu, avtobusni prevoz letališče-hotel-letališče, asistenco na dohodnem letališču, turistično takso, slovenskega predstavnika na destinaciji, namestitev 7 noči v hotelu, izbrane storitve.