email:amadeo@siol.net

Iskanje

Destinacija
Termin
Cenovni razpon(od - do)

Prijava na mailing

Želite biti obveščeni o novostih in ugodnostih?

Prijavite se.

CIPER, HOTEL MERIT CYPRUS GARDENS 4*

Afroditin otok

Tretji največji otok v Sredozemlju - Ciper ne imenujejo zaman otok ljubezni in lepote. Mit o boginji lepote nas spremlja na vsakem koraku; v čudovitih vrtovih z vonjem po agrumih in jasminu, nasadih mandljev in oljk, omamnih borovcih, čudovitih peščenih plažah in prijaznih domačinih. Otok je poseben tudi zaradi dveh narodov, ki živita na otoku – večina prebivalcev je grškega izvora, le 20 % pa je Turkov. Pustite se razvajati na Cipru; vabijo vas s soncem obsijane peščene plaže, odlična hrana, idealno podnebje zaradi bližine Male Azije in veliko krajinskih ter kulturnih lepot.

Hotel Merit Cyprus Garden Holiday Village 4*

spletna stran hotela

Lokacija:
Famagusta, 43 km od letališča, 12 km od centra mesta.

Plaža:
hotelsko naselje je povezano s peščeno-prodnato plažo. Možnost koriščenja ležalnikov in senčnikov do zasedbe mest.

Bazen:
zunanji bazen z ločenim otroškim delom. Možnost koriščenja ležalnikov in senčnikov do zasedbe mest.

Storitev:
lahki ALL INCLUSIVE

Klimatizirano:
hotel je klimatiziran (klima se vklaplja in izklaplja po odločitvi hotelskega menedžmenta).

Ostalo:
počitniško naselje je sestavljeno iz več manjših bungalovov, znotraj katerih so prijetno urejene namestitvene enote. Ponuja recepcijo, samopostrežno restavracijo, bar.

Opombe:
nekatere hotelske storitve zahtevajo depozit, ki je ob koncu bivanja povrnjen. Opis ponudbe se lahko, v času od priprave kataloga do prihoda gostov, spremeni, zato točen opis gostje prejmejo ob prihodu v hotel. Hrana in pijača (postrežena v kozarcih) je na voljo v posebej določenih barih po vnaprej določenem razporedu. Nekatere storitve, ki ne sodijo v ponudbo all inclusive (uvožene pijače, nekateri športi...), na voljo ob doplačilu. Obvezno je nošenje zapestnic.

Opis sob:
sobe bungalovskega tipa, v naši ponudbi 1/2 in 1/2+1 = standardna dvoposteljna soba z možnostjo enega dodatnega ležišča. 
Priporoči

Popusti

otrok 2 do 12 let na dodatnem ležišču pavšalna cena od € 298

Cena vključuje:

letalski prevoz iz Ljubljane, letališke pristojbine, avtobusni prevoz letališče-hotel-letališče, asistenco na letališču, turistično takso, slovenskega predstavnika, namestitev 7 noči v hotelu, izbrane storitve.