AMADEO spletni portali

HURGADA, ALBATROS AQUA PARK 4*

Hurgada, hotel Albatros Aqua Park 4*
http://www.albatrosaquapark.website/

Možnost 7, 10,11 in 14 dnevnih počitnic!

LEGA: Hotel leži v drugi vrsti od morja in ga od sestrskega hotela Beach Albatros loči cesta. Oddaljenost do plaže je pribl. 500 m in tja je vsakih 30 minut organiziran brezplačen prevoz. Hurgada je oddaljena pribl. 15 km, letališče pa 7 km.

OPREMA: Kompleks je sestavljen iz glavne in stranskih zgradb in ima 246 sob. K opremi sodi sprejemnica z recepcijo in lobi barom, internetna kavarna (z doplačilom), glavna restavracija, 3 tematske samopostrežne restavracije (mediteranska, italijanska in kitajska kuhinja), razni bari, frizerski salon ter nakupovalne arkade pred hotelom. Zunanji predel ponuja štiri sladkovodne bazene (dva samo za odrasle, eden je v zimskih mesecih ogrevan), 8 toboganov, teraso z ležalniki in senčniki ter bar in amfiteater. Uporaba ležalnikov in senčnikov ob bazenih in terasah je brezplačna. Uporaba kopalnih brisač s plačilom varščine.

SOBE: Prijetno in okusno opremljena standardna soba (DZ/EZ) je velika pribl. 23 m2 in nudi prho, WC, sušilec za lase, klimatsko napravo, minibar, telefon, satelitsko televizijo, sef, balkon ali teraso. Družinska soba (FZ4) je velika pribl. 41 m2, enako opremljena in nudi dodaten spalni prostor.

ŠPORT IN ZABAVA: Igrišče za tenis pri hotelu Aqua Vista Resort (razsvetljava in oprema z doplačilom), odbojka na mivki, namizni tenis, pikado, balinanje, vrtni šah, gimnastika. Animacija čez dan in ob večerih. Šestkrat tedensko gledališče na prostem. Brezplačen vstop v diskoteko Bridge Disco v sestrskem hotelu Aqua Blu Resort (pijača z doplačilom). Proti plačilu: spa in savna, jaccuzi, hamam, lepotni salon, masaže v hotelu Aqua Vista Resort, biljard, razni vodni športi na plaži ter šola potapljanja in šola jahanja.

OTROCI: Klub za otroke med 4 in 12 let, otroški vodni park ter ločen otroški bazen.

ALL INCLUSIVE: Samopostrežni zajtrk, kosilo in večerja. Pozni zajtrk, pozna večerja med 22.30 in 24. uro, prigrizki na plaži in ob bazenu, sladoled za otroke med 10. in 17. uro. Lokalne alkoholne in brezalkoholne pijače so na voljo med 10. in 24. uro. Souporaba bara na plaži hotela Beach Albatros.
 

 
Priporoči

Cena vključuje:

povratni letalski prevoz iz Ljubljane letališke pristojbine, obrok na letalu, avtobusni prevoz letališče-hotel-letališče, asistenco na letališču, turistično takso, predstavnika, namestitev 7 noči v hotelu, izbrane storitve.

Doplačilo:
egipčanski vizum ob vstopu v državo € 28 na osebo.

Opomba:

Pri vseh ponudbah nastopamo v vlogi agenta - prodajalca aranžmajev drugih organizatorjev. Za izbrani hotel je lahko na voljo več cenovno različnih ponudb. Pri vašem povpraševanju vam pošiljamo ponudbo, ki je trenutno na voljo, zato cena lahko odstopa od cene, navedene v naši spletni ponudbi.

POPUSTI ZA OTROKE - pavšalne cene za otroke veljajo v primeru bivanja v sobi skupaj z najmanj dvema odraslima osebama (razen, če ni navedeno drugače).