AMADEO spletni portali

RODOS, HOTEL LYMBERIA 3*


NOVO: COVID GARANCIJA
Vam omogoča brezplačno odpoved aranžmaja, v kolikor preide država na rdeč, odsvetovan seznam potovanj, oziroma je razglašena epidemija.

*******************

Hotel LYMBERIA 3*
Kraj: Faliraki
Official cat.: 3*

Podrobne informacije: www.lymberia-hotel-in-faliraki.com


Lega: Prijeten, družinsko voden hotel se nahaja v letovišču Faliraki, 700 m od peščene plaže in 900 m od živahnega središča s številnimi trgovinicami, restavracijami, bari in nočnimi lokali. Do vodnega parka je 1,5 km, do središča glavnega mesta Rodos pa 15 km.

Ponudba: Z urejenim vrtom obdan hotel s skupno 140 sobami ponuja svojim gostom recepcijo z brezplačnim WiFi-jem in najemniškimi sefi, restavracijo, bar, pool bar, bazen, otroški bazen, mini klub za otroke, stare od 4 do 12 let, teraso za sončenje z ležalniki in senčniki, otroško igrišče in parkirišče.

All inclusive: Zajtrk, kosilo in večerja. Razni prigrizki od 10.30 do 12.00 in od 15.30 do 17.30. Lokalne alkoholne in brezalkoholne pijače med obroki in od 10.30 do 23.00. Aerobika, vodna aerobika in namizni tenis ter proti doplačilu še tenis, biljard in mini golf. Občasna dnevna in večerna animacija.

Nastanitev: Vse standardne sobe imajo kopalnico s tušem, WC, sušilnik za lase, telefon, TV, mini hladilnik, WiFi ter balkon. Možnost najema samostojno nastavljive klimatske naprave. Superior sobe so opremljene enako, le da so obnovljene.

Prehrana: Bife zajtrk, bife kosilo in bife večerja s show cookingom.
 
Priporoči

Popusti

otrok 2-14 let: od € 199

Cena vključuje:

izbrano nastanitev, letalski prevoz, letališko in varnostno pristojbino, asistenco na letališčih, predstavnika, prevoz od/do letališča, nezgodno zavarovanje ter stroške organizacije in prodaje. Obvezno doplačilo za turistično takso na licu mesta. 

Pri vseh ponudbah nastopamo v vlogi agenta - prodajalca aranžmajev drugih organizatorjev. Za izbrani hotel je lahko na voljo več cenovno različnih ponudb. Pri vašem povpraševanju vam pošiljamo ponudbo, ki je trenutno na voljo, zato cena lahko odstopa od cene, navedene v naši spletni ponudbi.

Možnost neobveznega doplačila za zdravstveno zavarovanje samo 1 € na osebo na teden in zavarovanja rizika odpovedi samo 2,96 %.


----------------
POPUSTI ZA OTROKE - pavšalne cene za otroke veljajo v primeru bivanja v sobi skupaj z najmanj dvema odraslima osebama (razen, če ni navedeno drugače).

----------------
Sestavni del ponudbe so:
Splošni pogoji za potovanje
Obrazec standardnih informacij o potovanju