AMADEO spletni portali

LEFKAS, HOTEL AGIOS NIKITAS 3*


NOVO: COVID GARANCIJA
Vam omogoča brezplačno odpoved aranžmaja, v kolikor preide država na rdeč, odsvetovan seznam potovanj, oziroma je razglašena epidemija.

*******************

Grčija - Lefkas

Ionski otok Lefkas, grško Lefkada, je eden izmed otokov z najlepšimi plažami v Sredozemlju, kot so Egremni, Kathizma, Porto Katsiki…, tako z fino mivko, kot z belim prodom. Otok Lefkas leži med Italijo in celinsko Grčijo in je z mostom povezan z celinsko Grčijo, tako da je idealno izhodišče za obisk Delfov, Meteore, Olimpije... Po potovanju – turi Klasična Grčija in Meteora, si lahko še privoščite tedenski dopust na grškem otoku Lefkas. Tik ob otoku Lefkas leži otok Scorpios, zasebni otok legendarnega grškega milijonarja Onassisa.

Agios Nikitas Hotel 3*
Kraj: Agios Nikitas

NAŠI NAMIGI
- manjši, družinsko voden hotel
- dobro razmerje med ceno in kvaliteto
- v bližini ene izmed najlepših plaž na otoku - Milos Beach
- veliko število povratnih gostov

Povprečna ocena: 3.5/5
Spletna stran hotela: www.agiosnikitas.gr

Lega: približno 300 m od prodnato peščene plaže, 250 m od centra mesta, 12 km od glavnega mesta Lefkada in 29 km od letališča. V bližini se nahaja avtobusna postaja.

Hotelska ponudba: objekt sestavlja 28 sob in 8 apartmajev; zajtrkovalnica, bar; tv kotiček, brezžični internet .
Ležalniki in senčniki na plaži za plačilo. Lastna kopalna brisača.

Standardne sobe: klimatska naprava, kopalnica z wc-jem, sušilec za lase, telefon, sat-tv, brezžični internet , mini hladilnik, sef, balkon ali terasa. Možno dodatno ležišče.

Storitev nočitev z zajtrkom: obogaten samopostrežni kontinentalni zajtrk.

 
Priporoči

Popusti

pavšalna cena za prvega otroka 2-12 let: od € 329

Cena vključuje:

povratni letalski prevoz iz Ljubljane, letališke pristojbine, obrok na letalu, avtobusni prevoz letališče-hotel-letališče, asistenco na dohodnem letališču, turistično takso, slovenskega predstavnika na destinaciji, namestitev 7 noči v hotelu, izbrane storitve v hotelu. 

Predvidene višine turistične takse v Grčiji - na osebo na dan (plačilo v hotelu):
od 0,50 € do 4 € (odvisno od kategorije namestitve)

FIRST MINUTE PONUDBA -First Minute cene veljajo le za omejeno število sob. Zaradi tega lahko ob povpraševanju cena odstopa od objavljene.
- pri vseh ponudbah nastopamo v vlogi agenta - prodajalca aranžmajev drugih organizatorjev. Za izbrani hotel je lahko na voljo več cenovno različnih ponudb. Pri vašem povpraševanju vam pošiljamo ponudbo, ki je trenutno na voljo, zato cena lahko odstopa od cene, navedene v naši spletni ponudbi.

POPUSTI ZA OTROKE- pavšalne cene za otroke veljajo v primeru bivanja v sobi skupaj z najmanj dvema odraslima osebama (razen, če ni navedeno drugače).
----------------