AMADEO spletni portali

GARANCIJA ZA SPROŠČENO IN VARNO PRIJAVO Do 31.12.2020 omogočamo plačilo minimalne akontacije SAMO 50€ na odraslo osebo. Razliko do 30% akontacije boste lahko doplačali vse do 31.3.2021. Če pa se boste v tem času odločili drugače, boste lahko svojo rezervacijo brezplačno odpovedali. Možnost zamenjave rezervacije - možnost zamenjave izbranih počitnic do 30.4.2021

KRETA, INEA STUDIOS IN APARTMAJI 3*


Ob prijavi do 31.1.2021 veljajo naslednji posebni pogoji:

Akontacija ob prijavi samo 10%
Rezervacijo si zagotovite s plačimo 10% akontacije ob prijavi, preostanek pa plačate šele 15 dni pred odhodom? 
Posebni plačilni pogoji veljajo za prijave do vključno 31.1.2021.

Garancija možnosti odpovedi rezervacije brez stroškov odpovedi
Vsem potnikom, ki se bodo za prijavili do 31.1.2021 ponujamo možnost odpovedi rezervacije 
do 15 dni pred odhodom. Za vsako odpoved rezervacije do 15 dni pred odhodom, vam bomo zadržali samo prijavnino v višini 20 €. 

Garancija vrnitve vplačanega denarja
V kolikor bi poleti vaša destinacija prišla na rdeč, odsvetovan seznam destinacij ali bi bila ponovno 
razglašena pandemija Covid-19, vam bomo v roku 14 dni vrnili ves vplačan denar. 
Garancija velja za prijave do vključno 31.1.2021.


ZAHODNA KRETA
Ko je ljubezen dovolj močna in mogočna, da premaga tudi na videz nepremostljive ovire, se zavemo kakšne razsežnosti se nam odpirajo ob nečem tako preprostem, čistem in iskrenem. Ko smo za ljubezen pripravljeni storiti vse in še več in ko nas vodi glas srca, se epi in miti začno pisati v najlepšo zgodbo, ki ostane na veke. Takšna je zgodba o lepi Ariadni in njenem snubcu Tezeju, ki sta Kreti, mogočni lepotici Sredozemlja, dala poseben pečat, ki pooseblja zaljubljenost domačinov v »svoj« košček raja na Zemlji in ki v svoj objem vabi tudi mnoge »ljubimce« z vseh vetrov sveta.


Studii INEA 3*
Kraj: Agia Apostoli

Podrobne informacije: www.inea-hotel.gr

Lega: Priljubljen hotel se nahaja v vasici Agio Apostoli. Do istoimenske peščene plaže je 200 m. V neposredni bližini je avtobusno postajališče, s katerega se lahko odpeljete do 4 km oddaljenega mesta Chania. V bližini se nahajajo tudi mini market, lekarna, trgovine, taverne restavracije, velik otroški zabaviščni center s kegljiščem. Do letališča je 14 km.

Ponudba: Prijeten hotel nudi svojim gostom recepcijo, brezplačni WiFi, bar, bazen z ločenim delom za otroke, teraso s senčniki in ležalniki, otroško igrišče.

Nastanitev: Udobni studii imajo kopalnico s tušem, WC, TV, telefon, samostojno nastavljivo klimatsko napravo, brezplačni Wifi, kuhinjsko nišo in teraso. Možnost najema sefa. Apartmaji so enako opremljeni, s tem da imajo kopalnico s kadjo in ločeno spalnico. Čiščenje šestkrat tedensko, menjava brisač in posteljnine trikrat tedensko. 

 
Priporoči

Cena vključuje:

izbrano nastanitev, letalski prevoz, letališko in varnostno pristojbino, asistenco na letališčih, predstavnika, prevoz od/do letališča, nezgodno zavarovanje ter stroške organizacije in prodaje. Obvezno doplačilo za turistično takso na licu mesta. 

Pri vseh ponudbah nastopamo v vlogi agenta - prodajalca aranžmajev drugih organizatorjev. Za izbrani hotel je lahko na voljo več cenovno različnih ponudb. Pri vašem povpraševanju vam pošiljamo ponudbo, ki je trenutno na voljo, zato cena lahko odstopa od cene, navedene v naši spletni ponudbi.

Možnost neobveznega doplačila za zdravstveno zavarovanje samo 1 € na osebo na teden in zavarovanja rizika odpovedi samo 2,96 %.


----------------
POPUSTI ZA OTROKE - pavšalne cene za otroke veljajo v primeru bivanja v sobi skupaj z najmanj dvema odraslima osebama (razen, če ni navedeno drugače).

----------------
Splošni pogoji za potovanje so sestavni del te ponudbe