AMADEO spletni portali

ZAKINTOS, HOTEL ZAKANTHA BEACH 4*


NOVO: COVID GARANCIJA
Vam omogoča brezplačno odpoved aranžmaja, v kolikor preide država na rdeč, odsvetovan seznam potovanj, oziroma je razglašena epidemija.

*******************

Grčija - Zakintos

Zakintos je najjužnejši otok v Jonskem morju, ki je bil dolga stoletja v lasti Benečanov.
Najbolj znan je po ogroženi vrsti želv carreta - caretta in zalivu tihotapcev, ki se je uvrstil na več svetovnih seznamov najlepših plaž. Turistično je najbolj oblegan Laganas, ki se uvršča med grška letovišča z najboljšim nočnim življenjem. Zanimivo, da je večji del otoka še dokaj "neturističen" in omogoča razvajanja na skritih plažah in v idiličnih grških vasicah.
Na severozahodu  otoka je sloviti zaliv tihotapcev, ki je dostopen le z ladjo in ga ob obisku nikakor ne smete izpustiti. Ladijska razbitina na beli plaži, oblita s kristalno čistim morjem, v objemu mogočne pečine privablja vzdihe vsakega obiskovalca. Izjemno toplo morje ob devetkilometerski peščeni plaži na jugu otoka, pestra ponudba izletov in ogromno kvalitetne gostinske ponudbe bodo prepričali večino.


Hotel Zakantha Beach 4*
Kraj:
Argassi

NAŠI NAMIGI 
- ob plaži
- blizu centra mesta
- priljubljen hotel naših gostov
- dobro razmerje med ceno in kvaliteto

Povprečna ocena:  4/5 
Spletna stran hotela: www.hotelzakanthabeach.gr

Lega: ob peščeni plaži, 200 m od centra mesta Argassi in 4 km od letališča.

Hotelska ponudba: restavracija, bar pri recepciji, bar ob bazenu; bazen, otroški bazen; brezžični internet.
Kopalne brisače (varščina), ležalniki in senčniki ob bazenu brezplačno, na plaži za plačilo.

Standardne sobe: klimatska naprava (brezplačna v juliju in avgustu, v ostalih mesecih za plačilo), kopalnica z wc-jem, sušilec za lase, telefon, sat-tv, brezžični internet, mini hladilnik (plačilo), sef (plačilo), balkon. Možno dodatno ležišče.
Šport: biljard.

Storitev nočitev z zajtrkom: samopostrežni zajtrk.
Polpenzion (doplačilo): samopostrežna zajtrk in večerja.

 
Priporoči

Popusti

pavšalna cena za otroka do 10 let od € 299

Cena vključuje:

povratni letalski prevoz iz Ljubljane, letališke pristojbine, obrok na letalu, avtobusni prevoz letališče-hotel-letališče, asistenco na dohodnem letališču, turistično takso, slovenskega predstavnika na destinaciji, namestitev 7 noči v hotelu, izbrane storitve v hotelu. 

Predvidene višine turistične takse v Grčiji - na osebo na dan (plačilo v hotelu):
od 0,50 € do 4 € (odvisno od kategorije namestitve)

FIRST MINUTE PONUDBA -First Minute cene veljajo le za omejeno število sob. Zaradi tega lahko ob povpraševanju cena odstopa od objavljene.
- pri vseh ponudbah nastopamo v vlogi agenta - prodajalca aranžmajev drugih organizatorjev. Za izbrani hotel je lahko na voljo več cenovno različnih ponudb. Pri vašem povpraševanju vam pošiljamo ponudbo, ki je trenutno na voljo, zato cena lahko odstopa od cene, navedene v naši spletni ponudbi.

POPUSTI ZA OTROKE- pavšalne cene za otroke veljajo v primeru bivanja v sobi skupaj z najmanj dvema odraslima osebama (razen, če ni navedeno drugače).
Splošni pogoji za potovanje so sestavni del te ponudbe