AMADEO spletni portali

KRF, HOTEL OASIS 3*


NOVO: COVID GARANCIJA
Vam omogoča brezplačno odpoved aranžmaja, v kolikor preide država na rdeč, odsvetovan seznam potovanj, oziroma je razglašena epidemija.

*******************

 

KRF – jonska zakladnica kulture in užitka

Krf je vsekakor otok, ki poleg čudovitih peščenih in prodnatih plaž, izjemnih morskih jam, kjer lahko zaplavate v kristalno čistem morju, skrbno in dobro vzdrževanih hotelskih in turističnih kapacitet, ponuja nekaj, kar bi sicer pričakovali od kakšne tradicionalne evropske prestolnice. Ponuja namreč izjemno bogato kulturno in etnološko dediščino, ki nosi svoje korenine v odnosu Evropejcev do tega otoka, ki so se v srednjem veku kar izmenjevali, kdo bo vladal temu otoku in si ga lastil kot enega draguljev Mediterana. Največji pečat so vsekakor pustili Benečani, ki so na otoku pustili predvsem arhitekturno dediščino, ki se najlepše kaže na trgu Eplanade, arkadah Liston, dveh mogočnih trdnjavah, ki obdajata glavno mesto in v mnogih zgodovinskih stavbah, ki so zares nekaj posebnega.

Hotel Oasis 3*
Perama
Otok: Krf
Kraj: Perama

NAŠI NAMIGI:
- mirna lokacija ob plaži
- dobro razmerje med ceno in kvaliteto

Povprečna ocena: 4/5
Spletna stran: www.corfuoasis.com

Lega: hotel se nahaja na mirni lokaciji v vasici Perama, ob prodnato peščeni plaži, 2 km od palače Achilleion, 7 km od mesta Krf in 6 km od letališča. Avtobusna postaja pred hotelom.

Hotelska ponudba: restavracija, več barov; bazen; internetni kotiček (plačilo), brezžični internet; otroško igrišče; grški večer, občasno živa glasba.
Ležalniki in senčniki ob bazenu brezplačno, na plaži za plačilo. Kopalne brisače za plačilo.

Standardne sobe: klimatska naprava, kopalnica z wc-jem, sušilec za lase, telefon, sat-tv, brezžični internet, mini hladilnik, sef, balkon ali terasa. Možno dodatno ležišče.

Storitev nočitev z zajtrkom: samopostrežni obogateni kontinentalni zajtrk.
Polpenzion (doplačilo): samopostrežna obogateni kontinentalni zajtrk in večerja.

 
Priporoči

Popusti

pavšalna cena za prvega otroka 2-12 let: od € 269

Cena vključuje:

povratni letalski prevoz iz Ljubljane, letališke pristojbine, obrok na letalu, avtobusni prevoz letališče-hotel-letališče, asistenco na dohodnem letališču, turistično takso, slovenskega predstavnika na destinaciji, namestitev 7 noči v hotelu, izbrane storitve v hotelu. 

Predvidene višine turistične takse v Grčiji - na osebo na dan (plačilo v hotelu):
od 0,50 € do 4 € (odvisno od kategorije namestitve)

FIRST MINUTE PONUDBA -First Minute cene veljajo le za omejeno število sob. Zaradi tega lahko ob povpraševanju cena odstopa od objavljene.
- pri vseh ponudbah nastopamo v vlogi agenta - prodajalca aranžmajev drugih organizatorjev. Za izbrani hotel je lahko na voljo več cenovno različnih ponudb. Pri vašem povpraševanju vam pošiljamo ponudbo, ki je trenutno na voljo, zato cena lahko odstopa od cene, navedene v naši spletni ponudbi.

POPUSTI ZA OTROKE- pavšalne cene za otroke veljajo v primeru bivanja v sobi skupaj z najmanj dvema odraslima osebama (razen, če ni navedeno drugače).
Splošni pogoji za potovanje so sestavni del te ponudbe