AMADEO spletni portali

Prijava na mailing

Želite biti obveščeni o novostih in ugodnostih?

Prijavite se.

LEFKAS, HOTEL EVA BEACH 3*Za vse nove prijave do 8.6.2020 nudimo naslednje posebne pogoje:
- Akontacija ob prijavi samo 100 €
- Možnost odpovedi rezervacije do 7 dni pred odhodom, brez stroškov odpovedi po splošnih pogojih
- Popolnoma brezplačne počitnice za otroke, tudi do 18 leta starosti (v izbranih objektih)
- 3% popust za gotovinsko plačilo v celoti
- Možnost parkiranja na letališču Ljubljana za samo 25 € (Parkirišče Jagodic)
- Možnost prevoza do letališča Ljubljana, iz kateregakoli večjega kraja v Sloveniji, za samo 10 €
- Zdravstveno zavarovanje z medicinsko asistenco Coris, samo 1 €
- Najugodnejše cene za najem avtomobilov
- Možnost nakupa tudi samo letalskih vozovnic po najugodnejših cenah

Grčija - Lefkas

Ionski otok Lefkas, grško Lefkada, je eden izmed otokov z najlepšimi plažami v Sredozemlju, kot so Egremni, Kathizma, Porto Katsiki…, tako z fino mivko, kot z belim prodom. Otok Lefkas leži med Italijo in celinsko Grčijo in je z mostom povezan z celinsko Grčijo, tako da je idealno izhodišče za obisk Delfov, Meteore, Olimpije... Po potovanju – turi Klasična Grčija in Meteora, si lahko še privoščite tedenski dopust na grškem otoku Lefkas. Tik ob otoku Lefkas leži otok Scorpios, zasebni otok legendarnega grškega milijonarja Onassisa.

Podrobne informacije: http://www.evabeach.gr

- odlična lokacija na plaži
- domače vzdušje
- priljubljen hotel naših gostov

Hotel Eva Beach leži na lepi prodnati plaži, v središču najbolj živahnega mesteca Nidri na otoku Lefkas v Mediteranu, s številnimi bari, tavernami in diskotekami. Hotel Eva Beach ima čudovito z vinsko trto obraslo teraso, ki ponuja enkraten pogled iz Lefkasa na modro Jonsko morje - Mediteran. Hotel Eva beach ponuja tudi brezplačne ležalnike in senčnike na plaži. Za zajtrk pa vam bodo v hotelu Eva beach vsak dan na voljo sveži pekarski izdelki, iz družinske pekarne, ki je ena boljših pekarn na otoku Lefkas.

Lega: Družinski hotel z veliko stalnimi gosti leži pravokotno na prelepo prodnato plažo, blizu središča najbolj živahnega mesteca Nidri s številnimi tavernami in bari. Do glavnega mesta, do katerega vas s 100 m oddaljenega avtobusnega postajališča nekajkrat na dan odpelje linijski avtobus, je 17 km.

Hotelska ponudba:
Hotel iz več poslopij ponuja svojim gostom sprejemno dvorano z recepcijo in brezplačnim WiFi-jem, internetni in TV-kotiček, snack bar in zajtrkovalnico s pokrito in z vinsko trto obraslo teraso, ki ponuja enkraten pogled na modro Jonsko morje. Brezplačni ležalniki in senčniki na plaži.

Nastanitev:
Prijetno opremljene sobe imajo kopalnico s tušem, WC, telefon, hladilnik, TV, glasbeni kanal, sušilnik za lase in balkon. Možnost najema samostojno nastavljive klimatske naprave in sefa.

Prehrana:
Obogaten kontinentalni bife zajtrk ali polpenzion.

 
Priporoči

Popusti

Prvi otrok 2-7 let na dodatnem ležišču: € 99

Prvi otrok 2-7 let na dodatnem ležišču: € 99

Cena vključuje:

povratni letalski prevoz iz Ljubljane, letališke pristojbine, obrok na letalu, avtobusni prevoz letališče-hotel-letališče, asistenco na dohodnem letališču, turistično takso, slovenskega predstavnika na destinaciji, namestitev 7 noči v hotelu, izbrane storitve v hotelu.

Predvidene višine turistične takse v Grčiji - na osebo na dan (plačilo v hotelu):
od 0,50 € do 4 € (odvisno od kategorije namestitve)


Pri vseh ponudbah nastopamo v vlogi agenta - prodajalca aranžmajev drugih organizatorjev. Za izbrani hotel je lahko na voljo več cenovno različnih ponudb. Pri vašem povpraševanju vam pošiljamo ponudbo, ki je trenutno na voljo, zato cena lahko odstopa od cene, navedene v naši spletni ponudbi.

POPUSTI ZA OTROKE - pavšalne cene za otroke veljajo v primeru bivanja v sobi skupaj z najmanj dvema odraslima osebama (razen, če ni navedeno drugače).

----------------
Splošni pogoji za potovanje so sestavni del te ponudbe