email:amadeo@siol.net

Iskanje

Destinacija
Termin
Cenovni razpon(od - do)

Prijava na mailing

Želite biti obveščeni o novostih in ugodnostih?

Prijavite se.

DUBAJ IN POČITNICE V RAS AL KHAIMAHU

Dubaj in počitnice v Ras Al Khaimahu

- direktni polet letala iz Zagreba v Dubaj z letalsko družbo Emirati
- kombinacija ogledov Dubaja in počitnic v letoviškem Ras Al Khaimahu 4*
- odlično vodenje
- štiri nočitve v hotelu 3/4* v Dubaju in tri nočitve v hotelu Double tree by hilton v Ras Al khaimah
- po želji nepozaben jeep safari z večerjo v puščavi
- možnost izleta v Abu Dhabi
- posebne cene za otroke

Datumi odhodov:
26.10.-2.11.2019
22.11.-29.11.2019
3.1.-10.1.2020
16.2.-23.2.2020
23.2.-1.3.2020
13.3.-20.3.2020
20.2.-27.3.2020
25.4.-2.5.2020

CENA: € 1.099 na osebo


1. dan: (SLOVENIJA) – ZAGREB – DUBAJ
Po želji in za doplačilo prevoz iz Celja ali Ljubljane do letališča v Zagrebu  in prijava na polet letala ob pribl. 14. uri proti Dubaju. Predviden pristanek v Dubaju ob 23. Uri. Prevoz do hotela. Nočitev.

2. dan: DUBAJ
Po predvidenem pristanku v jutranjih urah nekaj prostega časa za osvežitev in nato ogled Dubaja s slovensko govorečim vodnikom. Vožnja do obale Perzijskega zaliva, kjer se nam odpre pogled na najbolj znan in najlepši hotel na svetu Burj Al Arab. Postanek za fotografiranje ob znameniti plaži Jumeira z belim peskom, drobnim kot puder. Naš naslednji cilj je fascinantni hotel Atlantis, ki se nahaja na vrhu umetnega otoka Deiran. Postanek za ogled zunanjosti in vožnja po umetnem otoku Palm Deira, kjer so si svoje luksuzne vile kupile številne svetovne znane osebnosti. Pot nadaljujemo do dubajske marine, ki je zgrajena ob umetnem trikilometrskem kanalu, vzporedno z obalo Perzijskega zaliva. Paša za oči so plavajoče lepotice, noge pa pretegnemo na promenadi, imenovani »The Walk«, ki se razprostira ob čuditi peščeni plaži s kuliso nebotičnikov. Za konec dneva si privoščimo vzpon na najvišjo stavbo na svetu - Burj Khaliffo ter obisk enega izmed največjih nakupovalnih središč na svetu Dubai mall-a. Pred povratkom v hotel še nekaj prostega časa za ogled magičnih dubajskih fontan.

3. dan: DUBAJ ali PO ŽELJI IZLET V ABU DHABI

Prosto v Dubaju ali po želji in za doplačilo izlet v Abu Dhabi. Iz središča Dubaja se podamo do glavnega mesta Združenih Arabskih Emiratov Abu Dhabija, ki predstavlja največjega od sedmih emiratov. Tukaj živi družina emirjev Abu Dhabija Al-Nahyan, potomcev beduinov iz oaze Liwa, ki ji pripada tudi predsednik ZAE. V modernem mestu si je skoraj nemogoče predstavljati, da je na tem mestu še pred 50 leti stala trdnjava, obdana z vasmi in datljevimi palmami. Postanek ob glavni znamenitosti Abu Dhabija - eni najlepših mošej, čudoviti Veliki mošeji. Velika mošeja je največja na svetu in jo krasi kar 83 kupol, v notranjosti pa je največja perzijska preproga na svetu (opomba: ogled notranjosti ni vedno možen). Postanek ob enem izmed najbolj luksuznih hotelov na svetu, znamenitem Emirates hotelu ter Heritage Villagu, kjer je na ogled rekonstrukcija tradicionalne vasi v oazi. Na poti nazaj v Dubaj se ustavimo še ob vhodu v Ferrari World, največji pokrit zabaviščni park na svetu. Vrnitev v Dubaj.

4. dan: PO ŽELJI JEEP SAFARI - DUBAJ
Dan za sprostitev, zabavo, samostojno raziskovanje ali nakupe. Dubaj velja za nakupovalni raj s številnimi shopping centri z raznovrstno ponudbo trgovin znanih blagovnih znamk. V starem delu mesta, v Deiri, se nahajata dve zanimivi tržnici z zlatom in z začimbami. V modernem delu Dubaja priporočamo obisk nakupovalnega centra Mall of the Emirates, kjer je znamenito pokrito Dubajsko smučišče. S terenskimi vozili se zapeljemo med zlato rdečimi sipinami, kar je prava adrenalinska zabava. Preden nam v beduinskem kampu pripravijo večerjo, se lahko preizkusite v deskanju po sipinah in ježi kamel ali preprosto meditirate med oblaki vodne pipe. Ob dobri hrani in pijači (v ceni safarija) uživamo v nepozabnem sončnem zahodu, ki ga obarvajo tudi ritmi beduinske glasbe in čutni gibi trebušne plesalke (razen v času ramadana). Večerni povratek v Dubaj.
 
5. - 7. dan: DUBAJ - RAS AL KHAIMAH POČITNICE
Slovo od Dubaja in prevoz do letoviškega Ras Al Khaimaha.... Nastanitev v hotelu in počitnikovanje...... kopanje v morju ali hotelskem bazenu. Možnost izletov v bližnjo in daljno okolico.

8. dan: DUBAJ – ZAGREB (SLOVENIJA)
V jutranjih urah prevoz do letališča v Dubaju in prijava na let ob cca 8 uri proti Zagrebu. Za doplačilo prevoz do Ljubljane in Celja.

Cena vključuje:
- letalski prevoz Zagreb-Dubaj-Zagreb (vključen topli obrok), letališke in varnostne pristojbine
- avtobusne prevoz iz letališča do hotela v Dubaju ter Dubaj-Ras al Khaimah - Dubaj
- 4x nočitev z zajtrkom v hotelu 3/4* v Dubaju in 3 nočitve z zajtrkom v Double Tree by Hilton v Ras al Khaimahu (mestni hotel z bazenom; brezplačno koriščenje transferja do hotela na obali kot tudi obale in bazenov mestnega hotela Double tree by Hilton resort v SPA – Marjan island)
- ogled Dubaja
- spremstvo slovenskega vodnika v času bivanja v Dubaju
- organizacijo potovanja

PREDVIDENA NASTANITEV V DUBAJU:

CITY SEASONS HOTEL , DUBAI;  http://www.cityseasonshotels.com/Dubai/
Maksimalno število oseb v sobi je 3.
Sobe z dvema dodatnima ležiščema v AE  so na vprašanje in z doplačilom za višjo kategorijo sobe.

RAS AL KHAIMAH: Double Tree by Hilton - mestni hotel

Slovenski vodnik je v skladu s programom  skupaj s skupino v času bivanja v Duabju, v času počitnikovanja pa je na voljo lokalni predstavnik.

Pomembno
V primeru prilagajanja letalskim prevozom in nepredvidljivim okoliščinam si pridržujemo pravico prilagajanja programa z zaporedjem ogledov in krajem nastanitve. Vsebinsko program ostaja nespremenjen.

DOPLAČILO ZA MANJŠO SKUPINO
med 15 in 25 potnikov 100 €

MOŽNA DOPLAČILA ob prijavi:
- enoposteljna soba 390 € (v primeru, da potuje 1 oseba je doplačilo obvezno in se obračuna ob prijavi)
- prevoz iz Ljubljane do letališča Zagreb in nazaj 38 € (min. 8 oseb)
- izlet v Abu Dhabi 59 € (min. 15 udeležencev)
- koktajl v Sky baru v hotelu 7* Burj Al Arab (obvezna rezervacija in plačilo ob prijavi - vstop dovoljen samo starejšim od 21 let) - 139 €
- jeep safari 85 €
- 3x polpenzion v htl Dbl Tree by Hilton 139 €
- vzpon na Burj Khalifa 49 € - priporočamo rezervacijo in plačilo ob prijavi (najava in doplačilo vsaj 14 dni pred odhodom oziroma v času novega leta do 30 dni pred odhodom - znotraj 14 dni doplačilo ni možno).

MOŽNA DOPLAČILA na poti:
- turistična taksa približno 5 € na sobo na noč
- napitnine 30 €
- metro 10 €

CENE ob prijavi za otroke do 11 let v sobi z dvema odraslima osebama:
899 € otrok 7 - 11 let na dodatnem ležišču (največ 2 dodatni ležišči)
699 € otrok do 6 let  v sobi skupaj s starši brez ležišča
 
Priporoči

Cena vključuje:

- letalski prevoz Zagreb-Dubaj-Zagreb (vključen topli obrok), letališke in varnostne pristojbine
- avtobusne prevoz iz letališča do hotela v Dubaju ter Dubaj-Ras al Khaimah - Dubaj
- 4x nočitev z zajtrkom v hotelu 3/4* v Dubaju in 3 nočitve z zajtrkom v Double Tree by Hilton v Ras al Khaimahu (mestni hotel z bazenom; brezplačno koriščenje transferja do hotela na obali kot tudi obale in bazenov mestnega hotela Double tree by Hilton resort v SPA – Marjan island)
- ogled Dubaja
- spremstvo slovenskega vodnika v času bivanja v Dubaju
- organizacijo potovanja