email:amadeo@siol.net

Iskanje

Destinacija
Termin
Cenovni razpon(od - do)

Prijava na mailing

Želite biti obveščeni o novostih in ugodnostih?

Prijavite se.

CIPER, HOTEL RIVERSIDE GARDEN RESORT 4*



Zakaj se zgodnja prijava ali First Minute najbolj splača?
- najvišji popusti
- garancija najnižje cene
- izbira med največjim številom objektov in hotelov
- najugodnejše cene ob upoštevanih popustih
- ob plačilu le 20% akontacije si že sedaj lahko zagotovite najcenješe počitnice za naslednje poletje
- in ob prijavi in plačilu 30% akontacije do 29.02.2020 še dodatne 3% popusta

Afroditin otok Tretji največji otok v Sredozemlju - Ciper ne imenujejo zaman otok ljubezni in lepote. Mit o boginji lepote nas spremlja na vsakem koraku; v čudovitih vrtovih z vonjem po agrumih in jasminu, nasadih mandljev in oljk, omamnih borovcih, čudovitih peščenih plažah in prijaznih domačinih. Otok je poseben tudi zaradi dveh narodov, ki živita na otoku – večina prebivalcev je grškega izvora, le 20 % pa je Turkov. Pustite se razvajati na Cipru; vabijo vas s soncem obsijane peščene plaže, odlična hrana, idealno podnebje zaradi bližine Male Azije in veliko krajinskih ter kulturnih lepot.

Kirenija, Hotel Riverside Garden ****
Povprečna ocena (www.holidaycheck.com): 4.5/6
Spletna stran hotela: www.riversideholidayvillage.com

Lega: približno 2 km od peščene plaže Golden Bay (brezplačni hotelski minibus), 8 km od središča Kirenije (brezplačni hotelski minibus čez dan, zvečer za plačilo), 45 km od letališča Ercan, v bližini barov in restavracij.

Hotelska ponudba: priljubljeno in lepo urejeno hotelsko naselje sestavlja 111 enot (tudi dvosobne in trisobne vile) v enonadstropnih in pritličnih vilah oz. stavbah bungalovskega tipa, delno prenovljeno leta 2012; restavracije (glavna; turška »a-la-carte«), bara, okrepčevalnici; trije bazeni (eden z ločenim delom za otroke in s štirimi tobogani); savna, masaža, jacuzzi; trgovinica, pralnica, zdravniška oskrba, tv kotiček, brezžični internet pri recepciji (plačilo).
Ležalniki in senčniki na plaži in ob bazenih brezplačno. Lastna kopalna brisača.
Standardne sobe: klimatska naprava, kopalnica z wc-jem, sušilec za lase, telefon, tv, kuhinjska niša, sef (plačilo), balkon ali terasa. Možni dve dodatni ležišči za dva otroka ali eno odraslo osebo in enega otroka. Nekatere sobe so v dveh etažah.

Otroci: ločen del v bazenu, tobogana.
Šport: telovadba, tenis, košarka, odbojka.
Opomba: za določene športne rekvizite se lahko zahteva plačilo.
Zabava: lahka animacija predvidoma 3x tedensko.
Storitev: polpenzion ali lahki all inclusive

Cena vključuje: letalski prevoz Ljubljana - Ercan - Ljubljana, letališke in varnostne pristojbine, prigrizek in napitek med poletom, avtobusni prevoz do/iz izbranega objekta, 7 nočitev in storitev glede na izbrani objekt, osnovno nezgodno zavarovanje, za primer nezgodnega dogodka, nastalega med potovanjem, ki ga ni povračil sam zavarovanec, predstavnika agencije v informacijski poslovalnici na letališču in storitve slovenskega predstavnika v izbranem kraju vašega letovanja.
 
Priporoči

Popusti

otrok 2-7 let na dodatnem ležišču od € 298

Cena vključuje:

letalski prevoz iz Ljubljane, letališke in varnostne pristojbine, asistenco letališču, avtobusni transfer na relaciji letališče-hotel-letališče, storitev v izbranem hotelu, predstavnika na destinaciji (informativne ure tedensko ter zgolj ob večji skupini gostov v hotelu).

Cene veljajo do zasedbe prostih mest ali do preklica cen.

Za vstop na severni Ciper je potreben potni list veljaven najmanj 6 mesecev od dneva vstopa.

Opomba:
Pri vseh ponudbah nastopamo v vlogi agenta - prodajalca aranžmajev drugih organizatorjev. Za izbrani hotel je lahko na voljo več cenovno različnih ponudb. Pri vašem povpraševanju vam pošiljamo ponudbo, ki je trenutno na voljo, zato cena lahko odstopa od cene, navedene v naši spletni ponudbi.


----------------
Splošni pogoji za potovanje so sestavni del te ponudbe.