email:amadeo@siol.net

Iskanje

Destinacija
Termin
Cenovni razpon(od - do)

Prijava na mailing

Želite biti obveščeni o novostih in ugodnostih?

Prijavite se.

SIDE, HANE SUN HOTEL 5*Zakaj se zgodnja prijava ali First Minute najbolj splača?
- najvišji popusti
- garancija najnižje cene
- izbira med največjim številom objektov in hotelov
- najugodnejše cene ob upoštevanih popustih
- ob plačilu le 20% akontacije si že sedaj lahko zagotovite najcenješe počitnice za naslednje poletje
- in ob prijavi in plačilu 30% akontacije do 29.02.2020 še dodatne 3% popusta

Side, Hane Sun Hotel 5*

Naši namigi: dobro razmerje med ceno in kvaliteto, dva tobogana, vključen bar na plaži (pijača in prigrizki).
Povprečna ocena: 3.5/5
Spletna stran hotela: hanehotels.com

Kraj: Side    

Lega: približno 400 m od lastne peščene plaže, na območju Colakli, 8 km od Sid, 60 km od Antalye, 55 km od letališča Antalya.

Hotelska ponudba: hotelski kopleks iz štirinadstropne glavne in enonadstropne stranske stavbe, prenovljen leta 2014, skupno 179 sob; restavracija, okrepčevalnici, bara; dva bazena, od tega eden z dvema toboganoma, otroški bazen; trgovinice, dvigala, tv kotiček, brezžični internet pri recepciji.

Ležalniki in senčniki ob bazenih in na plaži brezplačno. Kopalne brisače za plačilo.

Standardne sobe: klimatska naprava, kopalnica z wc-jem, sušilec za lase, telefon, sat-tv, mini bar (plastenka vode dnevno), sef (plačilo), balkon ali terasa. Možno dodatno ležišče.

Družinske sobe: oprema kot standardne, prostornejše. Možni dve dodatni ležišči primerni za dva otroka (pograd). V sobi morajo bivati 4 osebe.

Večje družinske sobe: oprema kot standardne, dva prostora ločena z vrati. Možni dve dodatni ležišči za otroka ali eno odraslo osebo in enega otroka. V nekaterih možna nastanitev 4 odraslih oseb (doplačilo).

Otroci: bazen, tobogana, igrišče, mini klub.

Šport: fitnes, aerobika, namizni tenis, mini nogomet, odbojka na plaži, košarka, pikado, mini golf, na plaži možnost vodnih športov.

Wellness: turška kopel, sav­na, ma­sa­že.

Zabava: lahka animacija, diskoteka.

Vse vključeno:

Pijača in/ali hrana je na voljo ob določenih urah v določenih barih/restavracijah 10.00-24.00. Ure in program so informativni, natančnega prejmete v hotelu.
- samopostrežni zajtrk, kosilo in večerja v glavni restavraciji (kotiček za diabetike in otroke), mini pozni zajtrk; prigrizki (tudi iz bara na plaži), sladoled v kepicah, čas za čajanko, nočni prigrizek;
- določene lokalne točene alkoholne in brezalkoholne pijače (tudi iz bara na plaži), naenkrat lahko vzamete en kozarec pijače na osebo; dnevno plastenka vode v sobi;
- vstop v turško kopel in savno; fitnes, aerobika, namizni tenis, mini nogomet, košarka, odbojka na plaži, pikado, mini golf;
- lahka animacija, mini klub 4-12 let (določene ure);
- ležalniki in senčniki, brezžični internet pri recepciji.

Za plačilo: vse po 24. uri, vse uvožene in vse ustekleničene pijače, naravni sokovi, vse iz bara v diskoteki ter vse, kar ni navedeno pod storitev »vse vključeno«.

 


 
Priporoči

Popusti

otroški pavšal 2-15 let od € 399

Cena vključuje:

letalski prevoz iz Ljubljane, letališke in varnostne pristojbine, asistenco letališču, avtobusni transfer na relaciji letališče-hotel-letališče, storitev v izbranem hotelu, predstavnika na destinaciji (informativne ure tedensko ter zgolj ob večji skupini gostov v hotelu).

Cene veljajo do zasedbe prostih mest ali do preklica cen.

Za vstop v Turčijo je potreben potni list veljaven najmanj 6 mesecev od dneva vstopa.

Opomba:
Pri vseh ponudbah nastopamo v vlogi agenta - prodajalca aranžmajev drugih organizatorjev. Za izbrani hotel je lahko na voljo več cenovno različnih ponudb. Pri vašem povpraševanju vam pošiljamo ponudbo, ki je trenutno na voljo, zato cena lahko odstopa od cene, navedene v naši spletni ponudbi.