email:amadeo@siol.net

Iskanje

Destinacija
Termin
Cenovni razpon(od - do)

Prijava na mailing

Želite biti obveščeni o novostih in ugodnostih?

Prijavite se.

SIDE, HOTEL CENGER BEACH RESORT & SPA 5*Zakaj se zgodnja prijava ali First Minute najbolj splača?
- najvišji popusti
- garancija najnižje cene
- izbira med največjim številom objektov in hotelov
- najugodnejše cene ob upoštevanih popustih
- ob plačilu le 20% akontacije si že sedaj lahko zagotovite najcenješe počitnice za naslednje poletje
- in ob prijavi in plačilu 30% akontacije do 29.02.2020 še dodatne 3% popusta

Side
Ena izmed najbolj izjemnih zgradb v Sidah je veličasten amfiteater, premera 120 m, ki ima 15.000 sedišč, razporejenih v 53 vrst. Danes služi kot prizorišče, kjer v poletnih mesecih potekajo razne prireditve.
Ruševine Apolonovega templja iz 2. stoletja se nahajajo v bližini starega pristanišča (5 min hoje od centra). Tempelj je v celoti zgrajen iz marmorja in posvečen Apolonu - bogu svetlobe, lepote in umetnosti.
Velika mestna vrata so le ena od mnogih starodavnih ruševin v antičnem mestu Side. Vrata predstavljajo glavni in hkrati tudi najstarejši vhod v mesto. Oglejte si tudi mestno obzidje in monumentalen vodnjak.
Side je priljubljen kraj za dopustnike iz celega sveta. Če želite doživeti popolno harmonijo zgodovine in narave obiščite muzej, ki se nahaja v obnovljenem antičnem kopališču.

Side, Cenger Beach Resort 5*
Naši namigi: vključen tudi bar na plaži, tobogana, počitnice za vsak žep.
Povprečna ocena: 3.5/5
Spletna stran hotela: www.cengerbeachresort.com
 
Lega: podhod pod cesto vodi do lastne kamnito peščene plaže, 3 km od Kizilota, 23 km od kraja Side, 18 km od Manavgata, 95 km od Antalye, 90 km od letališča Antalya.

Hotelska ponudba: leta 2011 zgrajen hotel, dve povezani petnadstropni stavbi, skupno 266 sob (tudi povezane, prilagojene invalidnim osebam); restavracije (glavna; ribja in turška »a la carte«), okrepčevalnica, bara; bazen, bazen  z dvema toboganoma (določene ure), otroški bazen; trgovinica, dvigala, internetni (plačilo) in tv  kotiček, brezžični internet pri recepciji.
Kopalne brisače, ležalniki in senčniki ob bazenu in na plaži brezplačno.

Standardne sobe: klimatizirane (ob določenih urah), kopalnica z wc-jem, sušilec za lase, telefon, brezžični internet (plačilo), sat-tv, mini hladilnik (polnjenje za plačilo), sef (plačilo 2 €/ dan), balkon. Možno dodatno ležišče za odraslo osebo, v nekaterih dve za otroka (običajno pograd).
Opomba: možnost rezervacije cenejše »economy« sobe, brez balkona.

Družinske sobe za pet oseb: oprema kot v standardnih, dva prostora ločena z vrati. Možna tri dodatna ležišča. Možna nastanitev za največ tri odrasle osebe in dva otroka.
V družinski sobi morajo bivati najmanj štiri osebe.

Otroci: bazen, igrišče, mini klub.

Šport: tenis, fitnes, aerobika, namizni tenis, telovadba, odbojka na plaži, pikado, biljard, bowling, na plaži možnost vodnih športov.

Wellness: turška kopel, sav­na, ma­sa­že, lepotilni salon.

Zabava: lahka animacija, diskoteka.

Vse vključeno:

Pijača in hrana je na voljo ob določenih urah v določenih barih/restavracijah 10.00-24.00. Ure in program so informativni, natančnega prejmete v hotelu.

- samopostrežni zajtrk, pozni zajtrk, kosilo in večerja v glavni restavraciji; prigrizki, urica za čajanko, nočna juha;
- večerja v »a-la-carte« restavraciji (določeni dnevi): 1x v času bivanja, ribja ali turška, predhodna rezervacija;
- določene lokalne točene alkoholne in brezalkoholne pijače (tudi iz bara na plaži); naenkrat lahko vzamete en kozarec pijače na osebo;
- vstop v turško kopel in savno, namizni tenis, fitnes, aerobika, telovadba, odbojka na plaži, uporaba teniškega igrišča podnevi (predhodna rezervacija);
- lahka animacija, mini klub 4-12 let (6 x tedensko, določene ure), brezžični internet pri recepciji;
- ležalniki in senčniki, kopalne brisače.

Za plačilo: vse po 24.00, vse v diskoteki,  vse uvožene in vse ustekleničene pijače, naravni sokovi, koktajli, šampanjec, kava (razen instantne), vse v diskoteki, sladoled ter vse, kar ni navedeno pod storitev »vse vključeno«. 
Priporoči

Popusti

prvi otrok 2-13 let na dodatnem ležišču v standardni sobi plača pavšalno ceno od € 339

Cena vključuje:

letalski prevoz iz Ljubljane, letališke in varnostne pristojbine, asistenco letališču, avtobusni transfer na relaciji letališče-hotel-letališče, storitev v izbranem hotelu, predstavnika na destinaciji (informativne ure tedensko ter zgolj ob večji skupini gostov v hotelu).

Cene veljajo do zasedbe prostih mest oz. do preklica cen.

Za vstop v Turčijo je potreben potni list veljaven najmanj 6 mesecev od dneva vstopa.

Opomba:
Pri vseh ponudbah nastopamo v vlogi agenta - prodajalca aranžmajev drugih organizatorjev. Za izbrani hotel je lahko na voljo več cenovno različnih ponudb. Pri vašem povpraševanju vam pošiljamo ponudbo, ki je trenutno na voljo, zato cena lahko odstopa od cene, navedene v naši spletni ponudbi.