email:amadeo@siol.net

Iskanje

Destinacija
Termin
Cenovni razpon(od - do)

Prijava na mailing

Želite biti obveščeni o novostih in ugodnostih?

Prijavite se.

SHARM EL SHEIKH, TUI CLUB MAGIC LIFE 5*

TUI CLUB MAGIC LIFE Sharm el Sheikh 5*


Hotel Magic Life Sharm El Sheikh se nahaja neposredno ob plaži s koralnim grebenom, le 15 min od letališča.

Pogrešate toplino poletnega sonca in si želite ponovno pokukati v morski svet? Izbrali ste pravi hotel, saj ima odlične pogoje za potapljanje in snorkljanje ter za počivanje ob simpatično speljanih bazenih. Na dopustu vam ne bo dolgčas, saj je na voljo široka ponudba aktivnosti: odbojka na mivki, tenis, lokostrelstvo … Otroci so dobrodošli v miniklub ali pa jih pustite čofotati v ločenem otroškem bazenu. Ne glede na to, katero restavracijo izberete, iz nje boste odšli več kot zadovoljni.

V hotelu je 521 prijetnih in svetlih sob, ki so klimatizirane, opremljene z minibarom, sušilnikom za lase in sat. TV.

Ta kraj je ustvarjen tudi za pare, ki lahko uživajo ob romantičnem vzdušju v restavracijah, pa tudi za vse, ki si želijo preživeti nepozabne počitnice.


 
Priporoči

Cena vključuje:

povratni letalski prevoz iz Ljubljane, povratni prevoz od letališča do hotela, izbrano število nočitev v hotelu, izbrane storitve, storitve predstavnika agencije.

Za vstop v Egipt je potreben potni list veljaven najmanj 6 mesecev od dneva vstopa. Plačilo turistične vize cca € 28 na osebo na letališču v Egiptu.
Za Sharm el Sheikh vizum ni potreben (če ne zapuščate polotoka Sinai). »Sinai only« vizum velja za bivanje največ 14 dni.