email:amadeo@siol.net

Iskanje

Destinacija
Termin
Cenovni razpon(od - do)

Prijava na mailing

Želite biti obveščeni o novostih in ugodnostih?

Prijavite se.

SAMOS, HOTEL SAINT NICHOLAS 3*+
Grčija - Samos


Otok Samos je najbolj zelen mediteranski otok v Grčiji in ga imenujejo tudi Pitagorov otok. Je otok zgodovine,tradicije in naravnih lepot, ki privabljajo turiste. Zaradi številnih zalivov s peščenimi ali prodnatimi plažami je primeren za vse, ki si želijo mirne družinske počitnice. Zaradi bližine turške meje lahko obiščete Efez.

Hotel SANT NICHOLAS 3*+
Storitev: All inclusive


Lega: Družinam prijazen družinsko voden hotel se nahaja neposredno na čudoviti prodnati plaži vasice Mykali. Do Pitagoriona, kamor vas v glavni sezoni dvakrat dnevno, razen nedelje, brezplačno odpelje hotelski avtobus, je 7 km, do glavnega mesta Samos pa 13 km.

Ponudba: S čudovitim sredozemskim rastjem obdan hotel ima sprejemno dvorano z recepcijo in brezplačnimi sefi, TV sobo, restavracijo, bar, pool bar, brezplačen WiFi ter bazen s teraso za sončenje s senčniki in ležalniki. Za otroke so na voljo ločen otroški bazen, otroško igrišče ter otroška igralnica. Vsi športni navdušenci boste veseli zaradi raznovrstne ponudbe vodnih športov na plaži.

All inclusive: Zajtrk, kosilo in večerja v glavni restavraciji. Možnost zgodnjega kontinentalnega zajtrka od 7. do 8. ure v glavni restavraciji. Lokalne alkoholne in brezalkoholne pijače med obroki in v baru od 10. do 23. ure. Hladni prigrizki v pool baru od 11. do 17. ure. Kava, čaj, ostali topli napitki in pecivo v baru od 10. do 18.30 ure. Dnevna in večerna animacija. Dvakrat tedensko različni tematski večeri z grškim in mednarodnim show cooking-om. Brezplačna uporaba igrišč za tenis, odbojko, nogomet, mize za biljard in namizni tenis. Brezplačni senčniki in ležalniki na plaži.

Nastanitev: Prostorne in svetle sobe imajo kopalnico s kadjo ali tušem, WC, sušilnik za lase, telefon, klimatsko napravo, TV, hladilnik in balkon ali teraso.

Prehrana: Ameriški bife zajtrk, bife kosilo in večerja.

Promo, economy, lowcost sobe
Nekateri hoteli ponujajo tudi sobe, ki so cenejše od standardnih. Včasih to naredijo le zaradi trženjskih razlogov, včasih pa gre dejansko za sobe, ki so na nek način slabše, mogoče manjše, brez balkona, s slabšim pogledom, bolj hrupne, bolj vroče ipd., zato jih ne priporočamo zahtevnim potnikom.


 
Priporoči

Popusti

Pavšalna cena za otroka 2-15 let od € 199.

Cena vključuje:

povratni letalski prevoz iz Ljubljane, letališke pristojbine, obrok na letalu, avtobusni prevoz letališče-hotel-letališče, asistenco na dohodnem letališču, turistično takso, slovenskega predstavnika na destinaciji, namestitev 7 noči v hotelu, izbrane storitve v hotelu.

----------------
Pri vseh ponudbah nastopamo v vlogi agenta - prodajalca aranžmajev drugih organizatorjev. Za izbrani hotel je lahko na voljo več cenovno različnih ponudb. Pri vašem povpraševanju vam pošiljamo ponudbo, ki je trenutno na voljo, zato cena lahko odstopa od cene, navedene v naši spletni ponudbi.

----------------
POPUSTI ZA OTROKE - pavšalne cene za otroke veljajo v primeru bivanja v sobi skupaj z najmanj dvema odraslima osebama (razen, če ni navedeno drugače).

----------------
Splošni pogoji za potovanje so sestavni del te ponudbe:
http://www.globalturist.si/turisticna_agencija_pogoji