email:amadeo@siol.net

Iskanje

Destinacija
Termin
Cenovni razpon(od - do)

Prijava na mailing

Želite biti obveščeni o novostih in ugodnostih?

Prijavite se.

SKIATHOS, HOTEL MUSES 3*


Zakaj se zgodnja prijava ali First Minute najbolj splača?
- najvišji popusti
- garancija najnižje cene
- izbira med največjim številom objektov in hotelov
- najugodnejše cene ob upoštevanih popustih


Opomba:
cene veljajo na dan vnosa ponudbe. Ker so popusti za zgodnjo prijavo časovno omejeni, se lahko trenutne cene razlikujejo od spletne ponudbe. Točen izračun cene prejmete ob povpraševanju.


Otok Skiatos v Grčiji spada med destinacije z prelepimi peščenimi plažami in veliko naravne sence. Poznan kot dragulj Severnih Sporadov in Sredozemlja ponuja počitnice s pridihom mondenosti in ugodja. Najbolj poznana plaža Koukounaries na Skiatosu nudi obilo kopalnih užitkov in možnostjo za vodne športe. Bujni zeleni gozdovi, ki se velikokrat razprostirajo vse do obale, pa naredijo prijetno še poležavanje. V zadnjem času pa je otok Skiatos doživlja svoje slavne trenutke s filmsko uspešnico Mamma mia, ki je bila posneta na različnih lokacijah po otoku.
Hotel MUSES 3*
https://www.facebook.com/muses.hotel

Lega: Prikupen hotel, grajen v bungalovskem slogu, v naselju Koukounaries se nahaja le 500 m od ene najlepših in najznamenitejših peščenih plaž v Sredozemlju. Tik pred hotelom je avtobusno postajališče za lokalni avtobus, s katerim se lahko odpeljete do 14 km oddaljenega glavnega mesta.

Ponudba: Družinsko vodeni hotel z 59 sobami in velikim vrtom ponuja svojim gostom dnevni prostor z recepcijo z najemniškimi sefi in brezplačnim WiFi-jem, TV kotiček, restavracijo, taverno, pool bar, otroško igrišče, bazen z ločenim predelom za otroke ter teraso z ležalniki in senčniki.

Nastanitev: Vse sobe imajo kopalnico s tušem ali kadjo, WC, telefon, hladilnik in balkon ali teraso. Možnost najema samostojno nastavljive klimatske naprave.

Prehrana: Obogaten kontinentalni bife zajtrk in večerja, ki jo postrežejo.

 
Priporoči

Popusti

Prvi otrok 2-12 let pavšalna cena od € 199 (nočitev z zajtrkom).

Cena vključuje:

povratni letalski prevoz iz Ljubljane, letališke pristojbine, obrok na letalu, avtobusni prevoz letališče-hotel-letališče, asistenco na dohodnem letališču, turistično takso, slovenskega predstavnika na destinaciji, namestitev 7 noči v hotelu, izbrane storitve v hotelu.
Cena vključuje zdravstveno zavarovanje z asistenco v tujini CORIS AS po pavšalni ceni 1 € na osebo in teden.

----------------
Pri vseh ponudbah nastopamo v vlogi agenta - prodajalca aranžmajev drugih organizatorjev. Za izbrani hotel je lahko na voljo več cenovno različnih ponudb. Pri vašem povpraševanju vam pošiljamo ponudbo, ki je trenutno na voljo, zato cena lahko odstopa od cene, navedene v naši spletni ponudbi.

----------------
POPUSTI ZA OTROKE - pavšalne cene za otroke veljajo v primeru bivanja v sobi skupaj z najmanj dvema odraslima osebama (razen, če ni navedeno drugače).

----------------
Splošni pogoji za potovanje so sestavni del te ponudbe