email:amadeo@siol.net

Iskanje

Destinacija
Termin
Cenovni razpon(od - do)

Prijava na mailing

Želite biti obveščeni o novostih in ugodnostih?

Prijavite se.

SHARM EL SHEIKH, HOTEL GHAZALA GARDENS 4*Zakaj RED SEA HOTELS?

Najboljše razmerje med ceno in kvaliteto!

- late check-out: na dan odhoda je soba gostom na voljo vse do odhoda iz hotela. Prav tako lahko vse do zadnjega trenutka koristijo rezervirane storitve. To velja za vse hotele verige RED SEA HOTELS v Hurgadi, Makadi Bay-u in Sharm el Sheikh-u.
- program zvestobe: že po drugem letovanju v katerem izmed hotelov verige RED SEA HOTELS ali nilski križarki GRAND CRUISES, se lahko gostje vclanijo v naš program zvestobe MAHARA CLUB. Kot clani MAHARA CLUB tako uživajo v številnih prednostih in ugodnostih. Dodatne informacije na www.maharaclub.com.
Odlicne storitve v kraju letovanja!
Pocitniški predstavniki so dnevno prisotni v RED SEA HOTELS in na voljo za rezervacije fakultativnih izletov, v primeru vprašanj, težav ali nejasnosti.

Ghazala Gardens 4*

spletna stran

* Maxi klub za otroke in dodatne storitve   za dojenčke
*4000 m2 velika površina z bazeni in lagunami
* brezplačen dostop do brezžičnega interneta v hotelski avli
* lega neposredno ob Naama Bay
* ogrevan bazen
   
LEGA Delno prenovljen hotel Ghazala Gardens je zgrajen v mavrskem stilu in leži neposredno  v Naama Bayu, središču Sharm El Sheikha. Od lastne plaže z drobnim peskom ga ločita sestrski hotel Ghazala Beach in cesta.

OBJEKT
Prostorni glavni stavbi najdete lobby z recepcijo, lobby bar, ki je odprt 24 ur, internet  kotiček in majhno knjižnico. Okusne zrezke vam bodo postregli v brazilski restavraciji “O´Fogo”, sveže sokove pa najdete  v baru “Mango Coctail Bar” (oboje ob doplačilu). 280 udobnih dvoposteljnih sob je razpo- rejenih v dvonadstropnih  stavbah, ki se raztezajo po lepo urejenem parku. Bazenski kompleks z umetno peščeno plažo in ločenim bazenom za otroke vas vabi h kopanju. Ob bazenu in na plaži so brezplačno na voljo ležalniki, senčniki in kopalne brisače.

SOBE
Moderno opremljene  dvoposteljne sobe imajo kad/tuš, WC, klimatsko napravo, hladilnik, sef, satelitsko tv, telefon, balkon in raztegljivi kav~. Junior suite so opremljene  podobno, vendar večje. Nekatere junior suite imajo tudi neposreden dostop do bazenov. Triposteljne sobe imajo dve postelji in dodatno ležišče.

ŠPORT IN ZABAVA
Biljard, namizni tenis, boccia. Center za potapljanje  “Sinai Divers”, ki je ob hotelu, ponuja obsežen program za potapljanje  ob doplačilu.

 
Priporoči

Cena vključuje:

povratni letalski prevoz iz Ljubljane, povratni prevoz od letališča do hotela, izbrano število nočitev v hotelu, izbrane storitve, storitve predstavnika agencije.

Za vstop v Egipt je potreben potni list veljaven najmanj 6 mesecev od dneva vstopa. Plačilo turistične vize cca € 28 na osebo na letališču v Egiptu.
Za Sharm el Sheikh vizum ni potreben (če ne zapuščate polotoka Sinai). »Sinai only« vizum velja za bivanje največ 14 dni.