email:amadeo@siol.net

Iskanje

Destinacija
Termin
Cenovni razpon(od - do)

Prijava na mailing

Želite biti obveščeni o novostih in ugodnostih?

Prijavite se.

LEFKAS, HOTEL SANTA MARINA 3*Zakaj se zgodnja prijava ali First Minute najbolj splača?
- najvišji popusti
- garancija najnižje cene
- izbira med največjim številom objektov in hotelov
- najugodnejše cene ob upoštevanih popustih

Grčija - Lefkas

Ionski otok Lefkas, grško Lefkada, je eden izmed otokov z najlepšimi plažami v Sredozemlju, kot so Egremni, Kathizma, Porto Katsiki…, tako z fino mivko, kot z belim prodom. Otok Lefkas leži med Italijo in celinsko Grčijo in je z mostom povezan z celinsko Grčijo, tako da je idealno izhodišče za obisk Delfov, Meteore, Olimpije... Po potovanju – turi Klasična Grčija in Meteora, si lahko še privoščite tedenski dopust na grškem otoku Lefkas. Tik ob otoku Lefkas leži otok Scorpios, zasebni otok legendarnega grškega milijonarja Onassisa.

Hotel SANTA MARINA

Storitev:
Polpenzion

Podrobne informacije: http://www.santamarina.gr

Hotel Santa Marina je novejši hotel, srednje kategorije, ki ponuja dober in cenovno ugoden polpenzion. Hotel Santa Marina se nahaja na hribu, v mirnem in zelenem okolju, na zahodni obali otoka Lefkas, v Grčiji, v Mediteranu. Od hotela Santa Marina do centra mesteca Agios Nikitas, ki velja za enega izmed najbolj idiličnih mestec na otoku Lefkas je 250 metrov. Hotel Santa Marina ima prijeten bar s teraso, kjer se ponuja lep razgled na zaliv Agios Nikitas in bazen z brezplačnimi ležalniki in senčniki. Od hotela Santa Marina do prve lepe peščene plaže je 500 metrov. Od mesteca Agios Nikitas do glavnega mesta Lefkas mesto je 10 km.

Lega: Hotel srednje kategorije je na hribu v lepem, mirnem in zelenem okolju. Do središča mesteca Agios Nikitas je 250 m, do prve lepe peščene plaže pa 500 m.

Hotelska ponudba
: Hotel s 56 sobami ponuja svojim gostom recepcijo z brezplačnimi sefi, dnevni prostor s TV, parkirišče, restavracijo in bar s teraso, s katere imamo lep razgled na zaliv Agios Nikitas. Na vrtu za hotelom sta še lep bazen in terasa za sončenje z ležalniki in senčniki.

Nastanitev
: Vse sodobne in svetle sobe imajo kopalnico s tušem, WC, samostojno nastavljivo klimatsko napravo, telefon, TV, hladilnik in balkon.

Prehrana
: Ameriški bife zajtrk in bife večerja. 
Priporoči

Popusti

Pavšalna cena za otroke:
.otrok 2-14 let: od € 329

Cena vključuje:

povratni letalski prevoz iz Ljubljane, letališke pristojbine, obrok na letalu, avtobusni prevoz letališče-hotel-letališče, asistenco na dohodnem letališču, turistično takso, slovenskega predstavnika na destinaciji, namestitev 7 noči v hotelu, izbrane storitve v hotelu.

----------------
Pri vseh ponudbah nastopamo v vlogi agenta - prodajalca aranžmajev drugih organizatorjev. Za izbrani hotel je lahko na voljo več cenovno različnih ponudb. Pri vašem povpraševanju vam pošiljamo ponudbo, ki je trenutno na voljo, zato cena lahko odstopa od cene, navedene v naši spletni ponudbi.

----------------
POPUSTI ZA OTROKE - pavšalne cene za otroke veljajo v primeru bivanja v sobi skupaj z najmanj dvema odraslima osebama (razen, če ni navedeno drugače).

----------------
Splošni pogoji za potovanje so sestavni del te ponudbe:
http://www.globalturist.si/turisticna_agencija_pogoji