email:amadeo@siol.net

Iskanje

Destinacija
Termin
Cenovni razpon(od - do)

Prijava na mailing

Želite biti obveščeni o novostih in ugodnostih?

Prijavite se.

SKIATHOS, HOTEL BELTSIOS 2*+

Otok Skiatos v Grčiji spada med destinacije z prelepimi peščenimi plažami in veliko naravne sence. Poznan kot dragulj Severnih Sporadov in Sredozemlja ponuja počitnice s pridihom mondenosti in ugodja. Najbolj poznana plaža Koukounaries na Skiatosu nudi obilo kopalnih užitkov in možnostjo za vodne športe. Bujni zeleni gozdovi, ki se velikokrat razprostirajo vse do obale, pa naredijo prijetno še poležavanje. V zadnjem času pa je otok Skiatos doživlja svoje slavne trenutke s filmsko uspešnico Mamma mia, ki je bila posneta na različnih lokacijah po otoku.Skiathos mesto, Aparthotel BELTSIOS 2*+


Storitev: Nočitev
Podrobne informacije: http://www.beltsioshotel.com/home_en.htm

Lega: Majhen prikupen aparthotel v zalivu Truolos je od prve peščene plaže oddaljen 300 m. Do prve lokalne avtobusne postaje, od koder se lahko večkrat na dan zapeljete v glavno mesto Skiathos, je le 200 m. V bližini aparthotela je tudi supermarket.

Ponudba: Aparthotel s prekrasnim vrtom, sestavljen iz več eno- in dvonadstropnih zgradb, ponuja svojim gostom recepcijo, snack bar, biljard, bazen z ločenim delom za otroke ter teraso z ležalniki in senčniki.

Nastanitev: Studii imajo kopalnico s tušem, WC, sef, kuhinjsko nišo, TV in balkon ali teraso. Možnost najema samostojno nastavljive klimatske naprave. Čiščenje šestkrat tedensko, menjava brisač in posteljnine pa dvakrat tedensko.


 
Priporoči

Cena vključuje:

asistenco na letališču, letalski prevoz, letališke in varnostne pristojbine, predstavnika, avtobusni prevoz od/do letališča, nastanitev, pijačo dobrodošlice in nezgodno zavarovanje.
Cena vključuje zdravstveno zavarovanje z asistenco v tujini CORIS AS po pavšalni ceni 1 € na osebo in teden.