email:amadeo@siol.net

Iskanje

Destinacija
Termin
Cenovni razpon(od - do)

Prijava na mailing

Želite biti obveščeni o novostih in ugodnostih?

Prijavite se.

ALANYA, HOTEL GRAND ATILLA 3*

Alanya: Mesto se je včasih imenovalo Coracesion. Svoj razcvet je doživelo v času prihoda Seldžukov, takrat si je seldžuški sultan mesto s slikovito lego ob vznožju rta in prijaznim podnebjem izbral za svoje zimsko bivališče, ki je bilo hkrati pomembno pristanišče z ladjedelnico ter zavarovano z obzidjem in Rdečim stolpom. Danes je Alanya živahno mesto s številnimi trgovinami, bari, restavracijami, diskotekami, peščeno Kleopatrino plažo, kjer se najde namestitev za vsak žep. Je največje turško turistično letovišče in je zelo priljubljeno predvsem med mladimi. Okolica Alanye je poznana po plantažah banan. Čas transferja: 2 do 2,5 uri

Alanya, Hotel GRAND ATILLA 3*

Podrobne informacije: www.grandatillaotel.com.tr

Lega: Leta 2015 obnovljen hotel se nahaja na obrobju Alanye, le 50 m od prodnate plaže in le 3 km od starega mestnega jedra.

Ponudba: Hotel s 106 sobami nudi svojim gostom sprejemno dvorano z brezplačnim WiFi-jem, TV-kotiček, dvigalo, frizerski salon, restavracijo, bar, otroško igrišče, biljard, bazen, otroški bazen in teraso za sončenje z ležalniki in senčniki.

All inclusive: Zajtrk, kosilo in večerja. Turška pica od 11.00 do 16.30. Čaj, kava in piškoti od 16.30 do 17.30. Lokalne alkoholne in brezalkoholne pijače od 10. do 23. ure. Občasna dnevna animacija za otroke.

Nastanitev: Svetle in zračne sobe, imajo kopalnico s tušem, WC, sušilnik za lase, klimatsko napravo, najemniški sef, telefon, TV, minibar in balkon.


 
Priporoči

Popusti

pavšalna cena za otroka 2-14 let od € 199

Cena vključuje:

povratni letalski prevoz Ljubljane, letališke pristojbine, obrok na letalu, avtobusni prevoz letališče-hotel-letališče, asistenco na letališču, turistično takso, slovenskega predstavnika, namestitev 7 noči v hotelu, all inclusive.